לתרומות לחץ כאן

בשר שניתז על מחבת חלבית

שאלה:

מסיר של מרק עוף נתז לתוך מחבת שמשתמשים לחלבי, מה דין המחבת

תשובה:

כיון שניתז רוטב בשרי רותח על המחבת החלבית היא טעונה הכשרה. הבעיה היא שהגעלה קשה מאוד לעשות לה כי יש בה שיירי שומן שרופים וכדומה והגעלה מצריכה נקיון יסודי, לכן מה שצריך לעשות הוא ללבן אותה היטב באש הגז כמה דקות בכל פינה, ויועיל כיון שמן הסתם אינה בת יומה מתבשילי חלב.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל