שאלה:
שלום,
ראיתי שכתוב על דג סלמון קפוא: "מטעמי הכשרות חובה לשטוף היטב את העור או להסיר לפני השימוש".
לא כל כך הבנתי מה אני צריך לעשות.
אם אני מחכה שזה יפשיר, ופשוט חותך עם סכין את החלק האפור וזורק את זה, זה בסדר?
תשובה:
כן זה בסדר, לא צריך את כל האפור אלא לקלוף את העור. נוח לעשות זאת כשהדג אינו מפשיר לגמרי אלא רק חלקית אז זה מתקלף בקלות והדג נשאר בשלמות.
תודה על התשובה. ומה בעצם המטרה? למה אני מסיר את זה? אני צריך לבחון משהו?
יש על העור טפילים ותולעים. ככלל קונים רק סלומון נורבגי שהוא יחסית נקי.
תודה. ואני צריך לבחון משהו או פשוט להסיר וזהו?
להסיר ולרחוץ את הדג.
השאר תגובה