לתרומות לחץ כאן

מה צריך לעשות עם דג סלמון

שאלה:

שלום,
ראיתי שכתוב על דג סלמון קפוא: "מטעמי הכשרות חובה לשטוף היטב את העור או להסיר לפני השימוש".
לא כל כך הבנתי מה אני צריך לעשות.
אם אני מחכה שזה יפשיר, ופשוט חותך עם סכין את החלק האפור וזורק את זה, זה בסדר?

תשובה:

כן זה בסדר, לא צריך את כל האפור אלא לקלוף את העור. נוח לעשות זאת כשהדג אינו מפשיר לגמרי אלא רק חלקית אז זה מתקלף בקלות והדג נשאר בשלמות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל