לקמחא דפסחא לחץ כאן

מידת עשייה של בשר

שאלה:

בס"ד

שלום כבוד הרבנים.

אם למשל אני הולך למסעדה כשרה למהדרין וכו' ואני מזמין סטייק בשר שנוקה והומלך כדין וכו'.
האם חובה להזמין בשר במידת עשייה מסויימת? כלומר מידיום וול ומעלה למשל? או שאפשר לאכול בשר במידת צלייה פחותה מכך? כשנוזל החלבון האדום שנוטף מהבשר כמדומני, נוזל מהבשר (נראה כמו דם).

אשמח לעזרתכם בעניין. תודה.

תשובה:

בשר שהומלח כדין כל מה שיוצא ממנו נקרא מוהל ולא דם.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל