מגורים יחד – הורים עם ילדים נשואים

שאלה:

שלום לרב
בתי נשואה פלוס אחד גרה בשכירות (עליה לפנות )
רוצה לעבור לגור
אצלי ביתי קטן
היא לומדת וגם בעלה ועובדים מעט…
הם נתמכים בשכירות ולימודים
ע"י בעלי.
הסכמתי אך התנאתי מראש קודם
שימצאו דירה יערכו הסכם
ואני מוכנה לשכן אותם לזמן מסויים עד העברה
האם עשיתי נכון .
יש לציין שיש לי עוד חדר שבו גר בני הצעיר.
ולא יהיה לי אפשרות לארח את בני הנשוי עם נכדה .הם יתפסו חדר של בת אחרת מגיעה פעם בחודש היא תוותר ותישן איתי
האם עשיתי נכון ?
בעלי הסכים איתי .
אם לא כיצד לנהוג ?

תשובה:

שלום וברכה

נהגת בסדר גמור. הכל צריך להעשות בצורה נעימה ושמחה ומבינה, אבל חייב להיות ברור שמדובר בפתרון זמני ממש [וגם באוםו זמני זה לא תמיד בריא]. המגורים המשותפים שלכם יחד, לא בריאים כל כך, לא למערכת היחסים ביניכם, ובודאי לא לזוגיות שלהם, ולכן הייתי מעודד אותם להשתדל ככל שיוכלו למצוא לעצמם קן משלהם ולבנות אותו באהבה ואחווה שלום ורעות. שוב, לעזור זה מצויין, אבל זה לא פתרון לזמן ארוך בשום אופן.

בהצלחה רבה ורוב נחת.