טעות בהחזרת מוצר לחנות

שאלה:

שלום וברכה,
לרגל הולדת בני קיבלנו מתנה סמיכה עם צעצוע, וזה היה סט שהלך ביחד ונקנה כמוצר אחד. החלטנו להחליף את הסמיכה, וכשהחזרנו אותה שכחנו להחזיר גם את הצעצוע, ושמנו לב לזה רק כמה שבועות אחרי, כך שכמובן שאם אני אפנה לחנות אז לא יקבלו ממני ולא יהיה להם מה לעשות עם זה.
מה עלי לעשות כדי להחזיר את הממון הזה לבעליו ?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה,

יש לחזור לחנות ולהודיע על הטעות, למרות שאין להם מה לעשות עם הצעצוע אבל אתם חייבים להם את הצעצוע, כיון שזיכו אתכם על הסמיכה עם הצעצוע.

בהצלחה.