מעשר

שאלה:

שלום רב כב' הרב,
ביתי בת 9 (מזיווג ראשון) זקוקה לטיפולי שיניים, והיא חרדתית ביותר, ומתנגדת קשות מבהלה ופחד, כל טיפול הוא סיוט.
הפיתרון לכך הוא לטפל במרפאות פרטיות עם צוות מנוסה לילדים חרדתיים, אך שם הטיפול יקר יותר.
אשתי כיום רוצה שנלך דוקא למרפאה בהסדר עם הקופה שמחיר הטיפול לא יעלה על 26 ש"ח. ואני רואה את הילדה חסרת אונים איננה יכולה לעזור לעצמה ולשלם בעצמה.
האם אפשרי לשלם מכספי מעשר את ההפרש לטיפולים במרפאות פרטיות עבור הילדה, אפשר לחשבן זאת מכספי מעשר מההכנסה של אשתי.
תודה רבה

תשובה:

אפשר לתת מכספי מעשר.

בשורות טובות ורפואה שלמה.