הוספת שם

שאלה:

שלום כבוד הרב שמי קריסטינה הייתי רוצה מאוד להוסיף שם יהודי הבנתי שמאוד חשוב לבחור שם תואם הםם אתה כבודו יכול להמליץ לי על שם מתאים אני בת 36 גרושה ללא ילדים תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה
השם כריסטינה בעצם הוא "נוצריה". שם זה בא כתוצאה מטקס הטבילה הנוצרי. ממילא כיון שאנחנו רוצים בדיוק את ההיפך, הייתי מציע לך את השם יהודית. שם גם מיוחס בהיסטוריה שלנו לאשה גיבורת רוח מבית מתתיהו שיש לה חל משמעותי מאוד בנס חנוכה.

בהצלחה רבה