כל המלמד את בתו תורה כאילו מלמדה תפלות

שאלה:

שלו' וברכה לכבוד הרב,

הורים שומרים אבל לא חרדים נכון לעכשיו, הרוצים למנוע את בתם מלהתגיי'ס לצבא ולחלופין בתמורה רוצים שתכנס למקום לימודים אשר בו לומדות הבנות גמרא וכיוצ"ב, לכאורה אם זו הברירה אז נראה שעדיף לשתוק ולא לומר דבר ולצמצם נזקים פה אך רציתי לשאול את דעת הרב האם אכן אמרינן כך או עלול לצאת מזה תקלה גדולה שצריך לקחת בחשבון?

בברכה,

תשובה:

התקלה אינה הכותרת שכתבת, זה מילא, השאלה היא מה סוג החברה שם… זה בכל מקרה עדיף על צבא, אבל אם היה אפשר לשכנע אותם שתלך שנה למדרשה לקבל מטען רוחני טוב ונכון, זה כמובן היה עדיף.

בשורות וטובות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. מודה לכבוד הרב על תשובתו ( וגם על התשובה לשאלה האחרת ששאלתי אתמול).
    בעזה"י איחולי חג שמח ושבת שלום ומבורך לכבוד הרב ולכל רבני האתר.