בקשות פרטיות אחרי הדלקת נרות

שאלה:

האם מותר לאשה לבקש בקשות פרטיות אחרי הדלקת נרות על הילדים והמשפחה [דברים רוחניים]. והאם מותר באופן שגורם לה לבכי [אמנם זה נותן לה פורקן והרגשת נעימות]

תשובה:

שלום וברכה

מנהג נשות ישראל בכל הדורות להתפלל על הצאצאים לאחר הדלקת נרות, גם דברים רוחניים וגם גשמיים, ולכן שתתפלל במתינות וכדאי שהילדים יראו את אמא בוכה להצלחתם.

שיתקבלו התפילות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כיון שמשמח אותה שיש לה כזו עת רצון מיוחדת, וכיון שלא מדובר לגמרי בתוך השבת אלא בזמן תוספת שבת, אין להרהר אחר המנהג.