איך אישה יכולה לחוות את חג השבועות

שאלה:

שלום וברכה,
ותודה על האתר הנפלא
איך בחורה רווקה יכולה לחוות את חג השבועות בצורה הטובה ביותר – למרות שהיא איננה לומדת תורה
מובן שבעזה אשתדל לקרוא תהילים, אבל ראשית עד חצות הלילה הבנתי שעדיף שלא לקרוא , כמו"כ לצערי הרב , מתוך ניסיון העבר ,אינני חושבת שתהילים בלבד יעזרו לי לזכות לחוש את קדושת החג ועוצמתו
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

ראשית בשבת וביום טוב הכל זמן של רחמים ואומרים תהילים גם לפני חצות הלילה.

לעצם שאלתך, קשה לי לייעץ לך כיון שאינני מכיר את גילך ומצבך, אבל מאוד טוב לקבוע עם חברה או קרובת משפחה ללמוד משהו יחד, ניתן ללמוד קצת על החג מתוך הספר שפתי חיים חלק ג', או משהו אחר דומה, לנתח יחד את הדברים ולנסות לחיות אותם ולחוות אותם. כל כך הרבה נכתב על חג מיוחד זה. המפגש החברתי עם התכנים היפים יהיו מאוד חגיגיים בעז"ה.

חג שמח.

הצטרף לדיון

תגובה 1