שאלה:
אם בטעות חתכתי בצל על קרש חיתוך חלבי והסכין בשרית והבצל מיועד למאכל חלבי מותר להשתמש בבצל? וצריך להכשיר את הקרש חיתוך והסכין?
תודה מראש
תשובה:
לענין הקרש חיתוך והסכין הקלו, ראה ס' דבר חריף פרק א סעי' יג. כלומר הבצל אסור באכילה והכלים כשרים. כמובן כל זה במידה ואכן הקרש חיתוך בשרי, בדרך כלל הוא פרווה…
יום נעים.
בתשובה כ' – כמובן כל זה במידה ואכן הקרש חיתוך בשרי, לכא' יש לתקן ולכ' במידה ואכן הקרש חיתוך חלבי
השאר תגובה