התייעצות-שידוכים

שאלה:

אשמח לשמוע את דעת הרב
בחורה בשידוכים, יש הצעה של בחור מעולה והפרטים ממש טובים אבל הבחור בגובה 1.68 (אני 1.65)
זה משהו שבהחלט מפריע לי, אני צריכה להרגיש מצפון אם אני לא מעוניינת בהצעה כזו??
כי שאר הנתונים מעולים ממש.

תודה רבה.

תשובה:

אני לא רואה שום בעיה בהצעה הזו. הרי הבחור אף גבוה ממך. לא צריך שיהיה הפרש של 20 ס"מ… במצב כזה נפגשים ורואים אם זה מפריע. בדרך כלל דבר כזה יתגמד לגמרי אם הוא ימצא חן בעיניך.

בהצלחה רבה מאוד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. נכון שהוא טיפה יותר גבוה ממני אבל עדיין ביחס לגברים זה גובה ממש נמוך, מה גם שאני בד"כ הולכת על עקבים, ובמקרה כזה זה יהיה מגוחך (ואני לא מחפשת דווקא 20 ס"מ מעלי אבל בין 3 ס"מ ל- 20 יש משהו באמצע…)
    לא חושבת שזה יתגמד לגמרי, גם אם ניפגש והוא ימצא חן בעיני… לכן השאלה היא אם יש עניין להיפגש, מה שיכול סתם להכניס אותי לבלבול או שעדיף להימנע מראש…?
    תודה.