לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שיר השירים בלילה אחרי חצות

שאלה:

אני לא מרגישה טוב ואמרו לי לקרוא שיר השירים אחרי חצות ועד עלות השחר מותר ? והאם יכולה לקרוא בשעה 6 בבוקר ?

תשובה:

שלום וברכה

אפשר בהחלט לומר מקרא לאחר חצות הלילה. אבל לא הבנתי למה זו דוקא הרפואה שלך. חז"ל אמרו שינה יפה לחולה, לכן נראה לי שדוקא בלילה כדאי לישון טוב שינה טובה ובריאה, ובמשך היום ניתן להתפלל לה', להתחזק באיזו מצוה, לא צריך לעסוק בסגולות, רק באמונה בה' ובעבודת ה' מתוך שמחה. תמצאי משהו שנותן לך סיפוק ועשייה ברוכה וזה עושה הרגשה טובה.

בשורות טובות ורפואה שלמה.