לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

טעות בשקילה בירקן

שאלה:

שלום
שאלה: אחי קנה מהחנות ירקות אפרסק אבל הוא גם עירבב מבלי לשים לב גם נקטרינה אך המחיר שלהם שונה האפרסק הוא 36₪ והנקטרינה38₪ לקילו אבל הבנתי את זה אחרי שאכלנו מהירות וכבר זרקתי את החשבונית אז אני לא יודעת עם זה נשקל קנקטרינה או כאפרסק האם זה גזל ? ואיך עושים תשובה על זה

תשובה:

שלום וברכה,

מעיקר הדין אין חובת תשלומם, כיון שלא ברור שאכן הייתה טעות, ויתכן שהטעות הייתה לטובת המוכר. וראוי לפנות לירקן ולבקש ממנו מחילה על הטעות – אם אכן הייתה טעות.

בהצלחה.