כשרות תוספי מזון

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני כרגע צריך לעלות במשקל, הייתה לי ירידה קיצונית במשקל בגלל בעיית אכילה פיזית ועכשיו אני צריך לעלות בחזרה למשקל שלי, ועד שאני לא יעלה למשקל שלי בחזרה כנראה שאני לא יוכל ללמוד בישיבה עד אז, ואני רציתי לקנות תוספי מזון אבל כמעט כל תוספי המזון הם אבקת חלב נוכרי או רבנות חלב ישראל.
ראיתי תוסף מזון חלב ישראל רבנות ראש העין, אפשר לסמוך על זה?
ומה הרב חושב על בד"ץ שארית ישראל בכללי ולחומוס או טחינה (מחברת אחלה)

תשובה:

שארית ישראל זה מצויין, הכשרות השניה אינני מכיר, יש תוספי מזון בכשרויות מהודרות בבתי המרקחת שבאיזורים החרדיים.

בהצלחה ורפואה שלמה.