כיבוד אב ואם

שאלה:

שלום כבודו
יש לי שאלה ומשהו שיושב לי על הלב כמה זמן מה
לפני כמה שבועות שוחחתי עם אימי בטלפון ובתוך כדי שיחה ועצבים יצא שצעקתי אליה ממש…
(חשוב לי לציין שאני ממש לא גאה בזה!! להפך!! אני מתביישת בעצמי שעשיתי דבר כזה!!!!! ואני מאוד מאוד מצטערת על כך!)
ומאז המצפון שלי לא שקט והלב שלי לא גועה ואני אוכלת את עצמי על זה כל יום!!!!!!
תודה לאל שהכל המשיך כרגיל והקשר בנינו טוב והיא סלחה על זה
אבל רציתי לשאול אם יש משהו שאוכל לעשות שאכפר על זה? אפילו בקצת
אני לא רגועה מאז בכלל וכל הזמן חושבת על זה ורק מתביישת בעצמי ומגיע לי להתבייש בעצמי זה הדבר הכי מזעזע שיכולתי לעשות ואני רוצה לכפר על זה ואני לא יודעת איך
אשמח מאוד מאוד שתעזור לי בבקשה
ותוודה רבה מראש

תשובה:

מרבי ישראל סלנטר אומרים "כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן". ביקשת סליחה והיא סלחה, תשתדלי מכאן ולהבא יותר בכבודה והכל מצויין.

ירבו כמותך בישראל.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. להבדיל ,ביתי צעקה עלי ומחלתי לה ללא שהתנצלה.
    לא מקפיד עליה וזוקף אותה לזכות (שהיתה עייפה ומוטשת)
    האם עלי להוכיחה למרות זאת?