צילום / שכפול פרשה שלימה מהחומש

שאלה:

שלום, אני טס לחו״ל לשבוע וישנן מיגבלות לגבי משקל המזוודה שזה עד 7 קילו. ספרי הקודש והתפילין שוקלים לא מעט. האם מותר לי להעתיק / לשכפל / לצלם במדפסת את כל פרשת השבוע של במדבר של השבת הקרובה הבאה עלינו לטובה? על מנת להקל במשקל לפני העליה למטוס כשבודקים את המשקל?

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לצלם מספר שרכשת פרשה שלימה, אחרי שרכשת את הספר ואתה עוניין להשתמש בעותק אין בעיה לצלם.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום בנוגע לשאלה ששאלתי לעייל, ניסיתי להדפיס אך המדפסת לא עבדה כמו שצריך ניסיתי לשכפל את העמוד הראשון של הפרשה והאיכות היתה גרועה ביותר וגם נמחקו כמה אותיות משם השם כי הדיו היה מנוי ממש דהוי ודל. האם זה חמור מאד שהמרפסת לא הדפיסה כראוי מספר פעמים את שם השם אותיות יק באותיות וק. מה אמורים לעשות במצב כזה?