פיתוח קול לאשה אצל מורה גבר

שאלה:

אני במקצועי מנחת ערבי שירה לנשים.
משתתפת כעת בקורס מקצועי וייחודי (אין אחר כזה.)
בחלק מהקורס אני נדרשת לשיר והמורה מתקן אותי.
האם מותר?
ואם אסור, האם יש להקל יותר כאשר שתיים או שלוש נשים שרות יחד.
הקורס חשוב לי מאד מבחינה כלכלית.
מדובר בקורס שנצרך מאד לערבים שאני מעבירה.
חפשתי הרבה זמן מורה אשה ולא הצלחתי למצוא.

תשובה:

לדעתי, אין לעשות זאת. ואני בטוח שניתן למצוא גם מורות ראויות. אולי יותר רחוק, אולי יותר יקר. אבל לא לשבת ולשיר בפני גבר.

בהצלחה רבה

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. לא. זה איסור שקבעו חכמים. ואי אפשר להחליט עלי זה לא משפיע, כמו שלא נקבל את זה שאדם יאמר לי מותר לטלטל פטיש בשבת אין סיכוי שאני אבוא לעשות איתו מלאכה.