מנהגי ספירת העומר

שאלה:

בס"ד
שלום רב, ל"ג שמח!
1. לאשכנזי בין ליטאי ובין חסיד יש איסור מוחלט לשמוע מוזיקה במוצאי לג בעומר עד לאחר שבועות? או שזו הנהגה בלבד ומותר מעיקר הדין?
2. נשים יכולות להסיר שיער הפנים (גבות, שפם, וכן שיער הגוף) בימי הספירה?
3. החל מל"ג בעומר ולאורך שארית ימי הספירה מותר לקנות בגדים ונעלים חדשים?
4. בימי הספירה , אחרי לג בעומר מותר לאכול במסעדה? ואם כן, במקרה ויש במסעדה מוזיקה עדיין מותר לשהות בה?
תודה מראש!

תשובה:

1. יש שהחמירו בזה את לא צריכה להחמיר.

2. מותר, ובכלל אין איסור תספורת לאחר ל"ג בעומר.

3. מותר.

4. מותר.