פנסיה

שאלה:

במסלולי פנסיה, האם כל שאר המסלולים המוצעים (לפעמים עם רווחים גדולים יותר), הם אכן בעייתים מבחינה הלכתית, ולכן אכן יש להקפיד להיות דוקא במסלולי "הלכה".
או שישנם פתרונות הלכתיים גם למסלולים שאינם נקראים מסלולי "הלכה".

רב תודות בהוקרה והערכה

תשובה:

שלום וברכה,

ראוי להקפיד להשקיע במסלול הלכה. אך כין איסור הלכתי ברור בהשקעות שלא במסלול הלכתי, ולכן אם הדבר כרוך בהפסדים משמעותיים ניתן להשקיע במסלול רגיל.

בהצלחה.

מקורות:

ראה כאן.