להקים עסק של בגדי יוקרה

שאלה:

שלום רב,
האם מותר לי לפתוח עסק של חליפות ובגדי גברים? יש לי כישרון בעיצוב ורצון להיות עצמאי וכדי להצליח אי אפשר למכור רק חולצות לבנות ומכנסיים שחורים צריך לגוון וגם לרצות למכור בגדי יוקרה , האם מותר בכלל להתעסק בכל החיצוניות הזאת יש כאלה שאין להם כסף להתלבש ככה.
או שעדיף לי לרדת מהעניין?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך להקים עסק של מכירת חליפות ובגדי יוקרה, אין שום בעיה להתעסק בדבר זה. ואדרבה מי שיש לו אפשרות לרכוש יקנה ממך בגדי יוקרה ויכבד את השבת ואת החגים בבגדים שאתה מוכר. וכן חתנים יקנו ממך לכבוד היום הגדול שלהם. העיקר לעסוק ביושר, ולקבוע עיתים לתורה ותפילה.

בהצלחה רבה רבה.