גילוח הגוף בספירת העומר מסיבה "רפואית"

שאלה:

שלום רב!
אבקש לשאול את כבוד הרבנים שאלה,
באתר חשוב זה התירו לי לגלח את פלג גופי העליון חוץ מבית השחי בשל בעיית ריח גוף שמפריעה לבריאות, אמנם ריח של זיעה אבל משהו ניכר.
האם מותר לי לבצע גילוח כעת לפני ל"ג בעומר. אין לי תענוג מגילוח זה ואלמלא עניין הריח כלל לא הייתי מעלה בדעתי לעשות זאת.
תודה!

תשובה:

חבל שלא עשית זאת ביום שישי ראש חודש אייר שלהרבה פוסקים מותר היה גילוח ותספורת.

בכל מקרה אם כרגע יש צורך ממשי  רפואי או ענין של כבוד הבריות, אתה יכול לגלח.