מסאז' על ידי אשה

שאלה:

שלום הרב, האם יש היתר לקבל טיפול מסאז' על ידי מטפלת מקצועית בעלת תעודות, במקום שיש קושי למצוא מטפל גבר לבעיות שרירים תפוסים ועוד, שהומלץ לי ללכת לטיפול מקצועי.

תודה רבה.

תשובה:

לדעתי אין לעשות זאת, בשונה מביקור רופא סטנדרטי כאן הנושא הוא מגע ומגע שיש בו סוג של פינוק, וזה עשוי בהחלט להביא להרהורים אסורים וקרוב הרבה פעמים להחשב מגע של חיבה. יש גברים שעוסקים בתחום גם אם זה יותר טורח.

רפואה שלמה.