איסור נגיעה בנער מיוחד

שאלה:

שלום רב,
אני מחנכת בבית ספר לחינוך מיוחד, עם תלמידים בעיקר עם בעיות רגשיות והתנהגותיות. התלמידים בגיל העשרה, 13, 14.
מאוד קשה שלא לתמוך בתלמידים אלו, ולחבק אותם, בייחוד במצבי התפרצות, וכשהם ניגשים מעצמם לקבל חיבוק, זה עושה להם טוב.
האם איסור נגיעה חל גם בסיטואציות כאלה?

תשובה:

אכן איסור נגיעה קיים במקרים אלו, ובס' נטעי גבריאל כתב שיש להחמיר בנערים אלו עוד יותר מאדם רגיל, ואין לי לזה פתרון ברור.

תזכי למצוות.

הצטרף לדיון

תגובה 1