עבודה במשלוח הודעות

שאלה:

שלום רב,
הציעו לי השלמת הכנסה בפרסום מוצרים דרך רשתות חברתיות כמו וואטסאפ וכו' האם מותר לי לעבוד בזה? העבודה היא פשוט לשלוח כמה שיותר מודעות של מוצרים או סקרים לאנשים שונים .
הבעיה העיקרית שלי היא שהרבה פעמים אנשים פותחים את ההודעות בשבת ואני לא רוצה לגרום להם לחלל.
האם כדאי לי להתעסק בזה?
תודה רבה

תשובה:

את יכולה לעבוד בזה ואל תשלחי הודעות ביום שישי בצהריים, אולי תמנעי כבר מהבוקר, אבל לחשוש שאם תשלחי באמצע השבוע יפתחו בשבת, זה לא מוטל עלייך. רק שימי לב שהפירסומים שאת מקבלת כשרים…

בהצלחה רבה.