צניעות – חולצות של העמותה

שאלה:

שלום, אני רכזת של פרוייקט חסד ואני רוצה להוציא חולצות מודפסות למתנדבים שכתוב עליהם את שם העמותה.. חולצות רגילות בד"כ לא סגורות בדיוק ע"פ ההלכה. אני לא יודעת מה כל מתנדבת תעשה עם החולצה(פיג'מה טיול תשים צעיף מעל חולצה מתחת…) החולצות יחסית בסדר פשוט לא בגבול ההלכתי מן הסתם.. השאל האם בסדר להוציא להם את החולצות וכל אחד יבחר אם לקנות או לא ומה לעשות איתן? תודה רבה!

תשובה:

אני חושב שאם החולצות אינן צנועות כהלכה, ואת פונה גם לבנות שאינן בנות בית יעקב שרגישות לענין, עדיף לתת כובעים ולא חולצות.

בהצלחה רבה