אנחנו לא נוהגים למכור חמץ גמור . האם אפשר למכור קמח סגור בואקום ?
קמח הוא ספק חמץ, ואינו חמץ גמור, אמנם אם הוא היה מאוחסן בהקפאה יש לחשוש שהלחות של הפריזר יוצרת חימוץ, ובאופן זה אני הייתי ממליץ שלא למכור.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל