חילול ה'

שאלה:

שבת שלום כבוד הרב

לפעמים גולל ורואה סרטונים של תשמישי קדושה וספרי תורה וזה משמח וכיף לראות.

תוך כדי נכנס לתגובות ורואה ישמעלים או "יהודים" (תגובות בעברית) שכותבים ומזלזלים את אותו יהודי שרוקד עם ספר תורה ושמח פשוט כותבים תגובות קשות האם מותר לענות להם?
האם יש סוג של מצווה
כמו שכתוב בתחילת ברכות של שמע ואהבת את ה' אלוקיך בכל לבבך ובכל נפשך
…תקף לנפשך …

האם מותר פשוט לענות להם לא חס וחלילה לקלל לאחל מחלות פשוט לענות להם בדרכים שונות? או פשוט לשתוק?

תודה מראש!

תשובה:

בדרך כלל זה לא יעזור… מי שמתעניין במה שהם כותבים לא מתעניין במה שתענה… אבל אפשר. ואם זה איטנרנט שאינו מסונן כהךכה, אל תגלוש בו בכלל.

ערב טוב.