כתם ורוד על העד

שאלה:

בבדיקה היום (יום השביעי) ראיתי צבע ורוד על העד, היה נראה כמו כתם של לורד ולא הפרשה, התבוננתי באצבע הבודקת וראיתי שאריות של לורד אדום איתו כתבתי בסמוך לבדיקה. האם אוכל לתלות את המראה בלורד או שצריך להראות את העד לרב?
אשמח למענה בהקדם כי הטבילה היום

תשובה:

אני מניח שהתלייה נכונה, אבל כדאי כן להראות לרב להיות בטוח בהבחנה, אם הוא זמין. בכל מקרה חייבת להיות היום בדיקה אחת טובה ללא צורך בתלייה!