חוק לישראל

שאלה:

שבוע טוב הרב,
האם ממומלץ לרכוש חוק לישראל עבור הלימוד היומי ולהמשיך להשתדל במשנה ברורה, פרשת שבוע חומש רש"י, גמרא מגילה וחסידות?

תודה

תשובה:

זה בסדר גמור, אבל אני מחבב לימוד שאינו קריאה בעלמא אלא שיש בו תועלת. מלגרוס זוהר לא תפיק הרבה תועלת, ומקריאה מהירה של חומש בלי לעיין ברש"י ולהבין, גם לא תהיה תועלת ממשית, לכן אן זה על חשבון הלימוד התועלתי, אני חושב שיוצא שכרו בהפסדו.

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1