האם מותר לאשה נשואה ללכת להומיאופת?

שאלה:

שלום וברכה

אשתי הולכת להומיאופת, שזה רפואה אלטרנטיבית, בעקבות בעיה של כניסה להיריון (פוליציסטית). חשוב לי לציין שזה בנוסף לעוד טיפולים אלטרנטיביים שהיא עושה בו זמנית, ביניהם: רפלקסולוגיה, דיקור סיני, נטאורופתיה. אציין שכל שאר הטיפולים האחרים הם אצל נשים מטפלות, אך ההומיאופתיה זה על-ידי גבר (הוא חובש כיפה).
אני מגיע איתה לטיפולים אצלו כמובן, אך הוא שולח גם מיילים בענייני הטיפול, והוא מדבר איתה על נושאים אינטימיים של מחזור וטיפולי היריון וכדו׳ ויורד איתה לנבכי נשמתה. ראיתי שהיא נוטה לבכות מרוב שהוא יורד לדבר איתה על דברים אישיים ממש. (מרוב רגש וכדו׳). אך אולי אני טועה לגביי זה.

השאלה שלי האם מותר לה או אסור.

אציין כי בהתחלה בייעוץ אמרו לנו שלא צריך יותר מ- 2 טיפולים אצל הומיאופתיה בדרך כלל. אך זה כבר מעל 3 טיפולים שהיא הייתה אצלו, והוא רוצה עוד.

אציין כי אני ממש לא מרגיש שם בנוח.

אשמח לעצה מכבוד הרב, וסליחה על האריכות

תשובה:

שלום וברכה

לקבל מרשם לתמצית כזו או אחרת מותר, אבל שיחות נפש אינטימיות ובכיות. ממש ממש לא.

בשורות טובות ובהצלחה