פסח

שאלה:

האם צריך לנקות את המשחקים של הילדים לפסח שמן הסתם יש שם פירורי חמץ, ואמנם זה ברור שא"א לנקות ארון שלם של משחקים וחלקים קטנים אז מה עושים בעניין

תשובה:

שלום וברכה

אפשר לנקות… מוציאים מהקופא מסתכלים שאין שם משהו מנערים קצת ומחזירים.

משחקים שיש חשש וקשה לנקות ממש, ניתן למכור לגוי במכירת חמץ.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. עצה:
    אנחנו מורידים למחסן שלנו משחקים שניקינו ושטפנו, וסוגרים בשקיות. ולפני פסח ממש אחרי שהבית נקי מעלים את כל הנקי, ומורידים את כל מה שלא בדקנו. ומוכרים לגוי. כמובן מתחילים לארגן את המלוכלך והלא בדוק כמה ימים לפני.