שונא שצריך עזרה

שאלה:

שלום הרב
שונא שמשאו כבד עליו אך יש חשש שאם אעזור לו משהו לא ילך כשורה ולא יצא מזה טוב האם יש ליישם?

תשובה:

בודאי יש לעזור לו וכשהוא יראה את רצונך הטוב, אני בטוח שגם אם זה לא יצליח הוא יהיה מספיק נבון כדי להעריך את טירחתך.

בהצלחה. ו… לדאוג שלא יהיו לנו שונאים… זה חשוב!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם הוא שונא בוואדי ירצה שאעוף לו מהעניים בשפה רכה. לא צריך ממך כלום כאילו. עדיף החמור ימות רק אל תתקרב לפה. אם זה אחד כזה מה אמורה להיות התגובה?

  2. אם הוא לא רוצה עזרה אז כמובן אין מקום להכריח אותו וזה לא המקרה המדובר, אני רק חוזר שוב ששונא זה מצב לא רצוי… אפשר לתקן את זה…