כשרות המצות

שאלה:

בס"ד
חודש מבורך
אדם חרדי ירא שמיים שמתכוון להדר מאוד באכילת מצות כשרות ברמה הגבוהה ביותר, האם יש הבדל בין כשרות העדה החרדית, הרב לנדא והרב מאיר אשכנזי הרב של כפר חב"ד?
או שאין הבדל וניתן לרכוש כל אחת מהמצות הללו?

תשובה:

שלום וברכה

כשרות העדה החרדית והרב לנדא נחשבים הטובים ביותר שיש היום, את כשרות הרב אשכנזי אינני מכיר, אני מניח שזה גם מצות מהודרות.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. רבים מהנוהגים להדר מאוד מקפידים על מצו חבורה שבהם יש בנוסף להשגחה הטובה ישנם אנשים שמבינים בזה ויש להם אינטרס להדר שהמצות יהיו מהודרות יותר