אדים

שאלה:

יש לי ארונות מטבח שהם למעלה. וישנו הגז. מעל הגז אין ארונות. אבל בצידו מטר בערך מעל ישנם ארונות. ומעל הארונות אני מאחסן דברים לפסח מעכשיו עד שננקה כמה ארונות.
זאת אומרת כל השנה ישנם שם כלים. אבל עכשיו גם ממלאים מוצרים. זאת אומרת שמעל הארונות הוא באלכסון של הגז. האם ישנו חשש האדים? יש לציין שזה בערך מטר מרחק לגוה ויש לו עוד לפנות לצד כדי לפגוע ממש במוצרים ובכלים.

תשובה:

אין חשש, האדים לא מגיעים רחוק כל כך, רק שים לב שהארון עצמו נקי וראוי לאחסן בו כלי ומאכלי פסח.

בהצלחה