להעביר פרטים של מנוי

שאלה:

נרשמתי בתשלום לאתר מציאת משרה, וראיתי שם משרה מתאימה לחברה. האם היא צריכה לשלם על המידע רק אם אכן תתחיל לעבוד שם או אפילו משלמת על המידע גם אם לא יוצא מזה כלום?

תשובה:

שלום וברכה,

לכתחילה אסור להעביר את המידע לאחרים שלא בהסכמת בעלי האתר. בדיעבד שהעברת מידע לאחרים, צריך לעיין בחוזה שבינך ולבין האתר. אם כתוב שיש חיוב תשלום על העברת מידע, יש לשלם לאתר על העברת המידע. אם אין חיוב כספי, אין צורך לשלם למרות שבפועל היה אסור להעביר.

בהצלחה.