שידוך

שאלה:

שלום, הבת שלי יצאה לפגישת שידוך (לפני כשנה) עם בחור יתום מאב, בן 21, היו רק 2 פגישות, היא הרגישה שלא מתאימים וביטלה את השידוך, הבנו שהוא הצטער על כך, האם עברנו על עינויי יתום? צריך לבקש סליחה? (לא נעים לבקש סליחה אחרי שנה).

תשובה:

שלום רב,

אין טעם לבקש סליחה. כך בדיוק מתנהל עסק השידוכים. אף אחד לא מתחתן עם מי שאינו שלם עם עצמו, ולכן יש מערכת של פגישות שמטבע הדברים רוב הפגישות לא מגיעות עד לאירוסין ולכן כל אדם שנכנס למערכת הזאת יודע בדיוק שזה התהליך

הרבה הצלחה