כסף שהצטבר בקופת וועד בית

שאלה:

עודפי כסף בוועד הבית של מי?[שנים יש שם מלא כסף וכולם שותקים]

תשובה:

שלום וברכה,

העודף שנמצא בקופת וועד הבית שייך לקופה של וועד הבית. אם יש עודף בקופה, ניתן להפסיק לגבות כסף מהדיירים עד שהקופה תתרוקן. או שאם יש תוכנית לשיפוץ או הוצאה גדולה שישמרו את הכסף בקופה להוצאה המתוכננת. וועד הבית יחליט אם להפסיק את הגבייה מהדיירים, או לשמור את הכסף להוצאה גדולה שאמורה להיות בקרוב.

בהצלחה.