טלפון לא כשר

שאלה:

יש טלפון לא כשר וכשר רציתי לדעת עם מותר להחזיק אותו לצורכי עבודה כי יש לי מייל ששולחים לי את התלושי שכר שלי למייל וגם יש למ ווצאפ אני צריכה לעבודה שולחים הודעות חשובות חוץ מזה אין לי כלום לא דפדפן לא אינסטגרם ולא פייסבוק לא מעניינים אותי הדברים האלה אמיתי אני רוצה את הטלפון הסה רק לדברים האלה לעדכן את העבודה שלי באמצעות ווצאפ אין קשר אם אף אחד חוץ מהעבודה שלי וכמה חברות שלי מהעבודה ואחותי שאני בקשר איתה ולגבי האינטרנט הוא מוגח יש עליו חותמת אין לי איתו שום דבר אני לא נכנסת ולא נוגנת בו לפעמים שאני צריכה לקנות דברים חשובים מהאתר חוץ מזה אין לי שום קשר לטלפון יש לי גם טלפון כשר מה הרב מציע לי לעשות?

תשובה:

אם אפשר להסתדר עם מייל בלבד, וזה יש במחשב, אז אין צורך בו, אם העבודה דורשת קשר של וואטצאפ, אז שיהיה מוגן של הדרן וכדומה.

הצטרף לדיון

תגובה 1