הליך גירושין

שאלה:

שלום לכבוד הרב
אני נמצא בתהליך של גירושים לפני חצי שנה פתחתי הליך בבית משפט שנקרא ישוב סכסוך והודענו שאנחנו מתגרשים
עבר מאז חצי שנה ולא זז כמעט כלום יש ילד משותף
ויש הסדרי ראיה.תביעת המזונות בת הזוג לא תובעת ואני יודע שברגע שתגיש ויהיה הסכם על מזונות הדרך לקבלת גט תהיה קצרה האמנם שאני אובד עצות היא לא מגישה ואני תקוע כבר חצי שנה ורוצה לסיים ולתת גט
מה עליי לעשות העוד שלי אומרים שאני במצב טוב שרואה תילד ולא משלם מזונות לאחר מכן שביקשתי שתצור קשר אם העוד של האשה השיבה לי העוד שלי שהיא עסוקה ואין לה זמן מה עליי לעשות כדי לזרז ענינים

תשובה:

שלום רב,

צר לי קשה לי לייעץ לך. אני בטוח שהעורכת דין שלך מן הסתם יודעת מה התהליך. אבל באופן כללי ברור שמי שממצמץ ראשון בדר"כ משלם יותר, זה כלל בסיסי בכל תחומי החיים..

הרבה הצלחה, תמשיך להתפלל שהכל יהיה לטובה ובמהרה!