צביעת שיער לגברים

שאלה:

בס"ד
שלום
השו"ע פסק שאסור לצבוע שער לבן מפני השחור וכו…
השאלה אם ואדם עושה זאת כיום לא לצורך הסתרת השערות הלבנות אלא כיום לנוי ליופי וכפי שיש פוסקים שמתירים אף עגיל לגבר כי יש עגילים לגברים והמציאות מראה זאת בשופי האם יהיה מותר לצבוע השיער באפור למשל או האם יש היתר בדרך כלשהיא שלאו דוקא לנוי אלא סתם שטוב לו בכך ?

תשובה:

לכאורה באופן כזה שאין כוונה להראות צעיר יותר או להתייפות באופן המקובל אצל נשים [חימצון וכדומה], אלא סתם נחמד לו שיער אפור, כמו שיש צובעים שיער לפורים -מותר.