כתמים בגיל מבוגר

שאלה:

שלום וברכה בת 48 מקבלת ווסת לעיתים רחוקות פעם בחצי שנה אולי אף יותר יום שישי האחרון לאחר עשיית קטנים ראיתי בקינוח גוון חום חשבתי שאולי זה תחילת מחזור אך מחזור לא הגיע בודקת כבר מס׳ ימים והכל נשאר נקי. יצויין שאני משתמשת באספירין לדילול דם. נשמח לדעת איך לנהוג
תודה רבה

תשובה:

ככל שהמראה ההוא לא היה בו כדי לאסור אז הכל בסדר. אין צורך לחשוש כרגע.

אינני יודע מה היה המראה ואם אכן הוא היה חום ולא אדמומי, במידה והוא היה מותר זה מותר.

רק לזכור שלא רק מחזור אוסר אלא גם כתמים ככל שהם כאלו שאמורים לאסור מבחינת גודל וצבע.

כרגע את בחזקת טהרה ואין צורך לחשוש.