מקום לשבתות וחגים

שאלה:

היי,
קוראים לי דניאל, בן 21. רציתי לשאול אם יש מקום שאוכל להתארח בו בשבתות באופן קבוע לתקופה ארוכה של שנה וחצי – שנתיים? בנוסף רציתי לשאול אם יש מקום שיכול לארח אותי בפסח כולל חג שני?

אם יש איזו ישיבה או משהו עם לו"ז או מקום עם רבנים שיכולים לעזור לי להיכנס לעניינים זה יהיה מעולה כי המצב הנפשי שלי לא בשמיים דבר שמקשה על השבתות שלי אז אם יש מקום עם לו"ז למשל עונגי שבת שיעורים וכאלו אשמח מאוד לקבל פרטים! תודה רבה

רקע עליי:
בעל תשובה, בן 21, בחור ישיבה, דתי, מירושלים, יכול בכל הארץ.
תודה רבה רבה מראש!

תשובה:

שלום וברכה

תנסה לפנות לישיבת אור החיים בירושלים, יש להם משהו כזה. תתקשר למשרד ותשאל מי האחראי על הנושא של אירוח שבת.

בהצלחה רבה מאוד!