הכשרת כלים סכו"ם ציפוי כסף

שאלה:

איך ניתן להכשיר ראיתי בדיוק אותה שאלה וזה על ידי הגעלה
נכון שצריך סיר ‏שאחרי ההגעלה זורקים אותו?

תשובה:

למה לזרוק אותו? מנקים היטב את הסכו"ם, ולאחר שהוא כבר 24 שעות לא בשימוש וגם הסיר נקי ואינו בשימוש 24 שעות, מרתיחים בו מים וכשהם מבעבעים מכניסים שם את הסכו"ם, מוציאים ורוחצים במי ברז.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כי אם הסכומ היה בשימוש ואכלו טרף או עירבוב חלב ובשר כל מה שיוצא ממנו בהגעלה נשאר בסיר? לא? או שבעצם שעושים הגעלה במקום ציבורי מביאים מעל מיני בתים אז אולי גם שם לא כשר
    צודק אםשר להשתמש בסיר חשבתי אחרת