שלום, האם שום שנכתש בשייקר חלבי נהיה חלבי? האם מותר לאכול אח"כ עם בשרי? האם מותר לאפות בתנור בשרי? תודה רבה
שום כזה נחשב חלבי כיון שהוא חריף, כמבואר בסימן צו, כמובן בתנאי שאכן השייקר חלבי, כלומר נעשה בו שימוש בחלבי חם.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל