מתנות לאביונים

שאלה:

שלום לרבנים אנשים רצו להביא לי מתנות לאביונים ולא ידעתי עם אני בגדר אביון, אמנם אני אברך ואין לי מכונית ובית אני משלם עליו כול חודש אני עובד כמה שעות בין הסדרים פעמים בשבוע ולא ידעתי אם היה מותר לי לקבל איך אני ידע? תודה רבה

תשובה:

אם הכנסותיך פחות או יותר מספיקות לך לצרכיך, אז אתה לא אביון, אבל אם אתה נזקק לסיוע קבוע מותר לך לקבל מתנות לאביונים.

ברכה והצלחה ותמיד רק שפע!