ריבית לחברת אשראי

שאלה:

יש אופציה לפנות מסגרת אשראי על ידי תשלום עמלה ואז חברת האשראי מבצעת פירעון מוקדם של העסקה שתופסת את המסגרת ובעצם מעמידה לך את מסגרת האשראי מפונה , האם יש בזה בעיה של ריבית כי על ידי העמלה הם מעמידים לך הלוואה , החדשה , ואולי זה גם ריבית על פרעון בחוב שהם מלווים לי את הכסף ,
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

מאחר ויש לחברות האשראי היתר עסקה מותר לשלם עמלה כדי שהם יפרעו לך את החוב.

בהצלחה.