קריאת המגילה בטלויזיה

שאלה:

לא הספקתי ללכת לשמוע מגילת אסתר, האם מותר לשמוע בטלוויזיה ולמחרת לשמוע פעם נוספת בבית לבד?

תשובה:

שלום וברכה

לא יוצאים ידי חובת הקריאה בטלויזיה אפילו באון ליין, כל שכן כשאינו און ליין שזה ודאי לא מתחיל בכלל…, יש לשמוע ישירות מבעל קורא מתוך מגילה כשרה, תנסי לפנות לבית חב"ד וכדומה במקום שיקראו לך מגילה עוד הערב ולא לוותר. ומחר תלכי לבית הכנסת בשמחה עם כל היהודיות.

פורים שמח!

מקורות:

ראי עוד כאן.