ריצת נשים ברחוב

שאלה:

שלום רב,
האם מותר לאשה לרוץ ברחוב לשם שמירה על הכושר? מדובר כשרצה עם חצאית
האם יהיה מותר כשרצה במקום שלא אמורים לעבור בו הרבה אנשים?
תודה רבה, אשמח למקורות

תשובה:

שלום וברכה

אין ספק שאשה לא רצה ברחוב, זה מושך תשומת לב וחורג מגדרי הצניעות, אשה יכולה וצריכה לעשות הליכה בריאה אבל לא לרוץ. כמו כן יש חדרי כושר נפרדים המיועדים לנשים.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. כבוד הרב ואם מדובר במקום שהוא בין חילונים לחרדים שמצוי שנשים רצות שם כמו מן טיילת כזאת שכל אחד עובר שם? או חוץ לארץ נגיד איפה שלא מתייחסים לדת כמו בארץ?

  2. ובלי קשר להלכה, עדיף מבחינה בריאותית לא לרוץ ברחוב, זה הורס את הברכיים והגב.
    עדיף הליכה מהירה מכל הבחינות.
    אם את רוצה לרוץ, עדיף שזה יהיה על חוף הים (בחוף נפרד וככה פתרת את כל הבעיות), כי החול בולם זעזועים.