נזק לרכב חונה

שאלה:

שלום לרב דפקתי רכב בחניות של סופר בעפולה, השארתי לו פתק והרכב היה נראה ששם כבר כמה זמן לא יודע אם שנה אבל שם כמה זמן ,
חיפשתי קצת מהעובדים בסופר לא יותר מדי, והשארתי פתק גדול על השמשה, האם עלי לעשות משהו נוסף כדי שימצא אותי ? יש לי תמונות ומס' רישוי בעקרון אשמח לתשובה, חשבתי על הגשם שיכול להיות שכשיגיע גשם בע"ה הפתק יכול להנזק וכו'

תשובה:

שלום וברכה,

אם יש לך אפשרות לאתר את הבעלים של הרכב, אתה צריך אתר את הבעלים של הרכב. אם אין לך אפשרות לאתר את הבעלים אתה צריך לתלות מודעה על הרכב בצורה הטובה שהמודעה לא תעוף ולא תינזק מהגשם.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם הרכב ישן ולא שווה להוציא עליו הוצאות כדי לתקן אין צורך לשלם את עלות התיקון, אלא ישלם תשלום של ירידת ערך הרכב. ואם אין גם ירידת ערך פטור לגמרי.
    תודה על המידע.